|
2017. június 15., csütörtök
Baconos makaróni torta
Ø 23 cm tortaformában sült ez a finomság. Olvasva talán kicsit macerásnak tűnik, mert több lépést kell elkészíteni, de közben rájön az ember, hogy nagyon gyorsan össze lehet dobni, és csak sütni kell. A húst is simán lehet átcserélni pulyka, vagy csirke húsra.
Hozzávalók8 adagra
Rétegezés
ü Makaróni, száraz 250 gramm
ü Tojás, „M” méret 4 darab
ü
Bacon, füstölt 300 gramm
SAJTSZÓSZHOZ
ü Étolaj 3 evőkanál
ü Búzaliszt, BL55 50 gramm
ü Víz 500 milliliter
ü Ételízesítő, Vegeta 1 teáskanál
ü Trappista sajt, reszelt 100 gramm
ü Krémsajt, natúr, pl.Philadelphia original
200 gramm
ü Só
ü Feketebors, őrölt
HÚSOS RAGUHOZ
ü Étolaj 2 evőkanál
ü Sertéscomb 400 gramm
ü Gomba, csiperke/sampion 250 gramm
ü Újhagyma 3 darab
ü Petrezselyemzöld 1 csokor
ü Szerecsendió, őrölt
ü Feketebors, őrölt
ü Só
Népszerű bejegyzések
-
Bacon-s rizsgolyó Ez a bacon-s rizsgolyó olyankor jó, ha egy nagyobb családi ebéd alkalmával megmarad egy kis párolt rizs. Gyorsan elkészül,...
-
Aladdin Ez egy nagyon régi és nagyon szép mesefilm, másfél órás teljes estés mesét itt végig nézhetitek egy kattintással. A mese 1992-es mag...
-
Összes – Magyar népmesék – 80 mesefilm Kedves gyerekek felnőttek szinte mindenki ismeri a Magyar népmeséket és aki nem annak pedig meg kell ...
0 megjegyzés