2017. június 15., csütörtök
Bacon finomság
A család kedvenc étele. De már csak ünnepekre,nehogy ráunjunk. Nagyon finom, aki eddig kóstolta, mind a tízujját megnyalta. A legfinomabb mártogatnia levét kenyérrel.
Hozzávalók 8 adagra
üFüstölt-főtt bacon 4 darab,200grammos
üMozzarella 3 darab, a levével együtt
üParadicsom 4 darab
üSajt, Trappista 300gramm, reszelt
Elkészítés 60perc
1. A paradicsomot felkarikázzuk, és egy mély hőálló edény alját kibéleljük, nehogy leragadjon.
2. Az első csomag bacont rátesszük.
3. Az első csomag mozzarella levét beleöntjük, majd a golyót szétszedjük és beletesszük.
4. Paradicsom csak legalulra kell, de ebbe a sorba is lehet, nem rontja el. Majd bacon, mozzarella, bacon, mozzarella, bacon.
5. A legtetejére a reszelt trappista sajt.
6. Hideg sütőben 45 perc alatt 180 °C hőmérsékleten, alsó-felső sütéssel.
Népszerű bejegyzések
-
Kínai kultúra Számomra teljesen távoleső és különleges nép a kínai. Persze mostanra már annyira beleszerettem a kultúrába és az emberekbe, h...
-
A jótékony alma Egyedül az alma az a fajta gyümölcs, amit más ételekkel is együtt ehetünk, anélkül, hogy erjedés lépne fel. Ezt már az ókor...
-
Aladdin Ez egy nagyon régi és nagyon szép mesefilm, másfél órás teljes estés mesét itt végig nézhetitek egy kattintással. A mese 1992-es mag...
-
Almás-datolyás párna Előmelegítjük a sütőt: elektromos 200 ºC, légkeveréses: 180 ºC, gáz 6-os fokozat. A tepsit behelyezzük a sütőbe. Enyhén...
-
A Franklin kanadai televíziós rajzfilmsorozat , amely Brenda Clark és Paulette Bourgeois meséje nyomán készült a Nelvana stúdióban....
0 megjegyzés