2017. június 13., kedd

Ananászos uborkasaláta


Ananászos uborkasaláta

Különleges, frissítő és egészséges saláta akár önmagában akár a grillezett húsok mellé is ideális. Szívbarát!

Hozzávalók négy adagra

ü Ananász                1 darab
ü Kígyóuborka          2 darab
ü Lime                     2 darab
ü Feketebors, tört     4 csipet
ü Chili, őrölt              4 késhegynyi

Technológia

1.    Az ananász külső rétegét eltávolítjuk, majd a gyümölcshúst felkockázzuk. Az uborkát is kisebb kockákra vágjuk.
2.   
Összekeverjük az uborkát és az ananászt, meglocsoljuk a limelevével, megszórjuk borssal és a chilivel.
3.    Jól behűtve tálaljuk!


Teljes elkészülési idő 15perc
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 megjegyzés

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

Népszerű bejegyzések

 
© Fajindolgok
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top