2017. június 15., csütörtök
Baconba göngyölt csirkemell
Baconba göngyölt csirkemell
Hozzávalók kb. 5 adag
Csirkemell filé 1 kg
Baconszalonna
füstölt húsosabb 400 gramm
Só ízlés szerint
Bors, fekete ízlés szerint
Technológia 30 perc
A sütőt előmelegítjük 240 °C hőmérsékletre.
A csirkemell filét felszeleteljük egyforma vastagságú szeletekre.
A nagyobb szeleteket két kisebb szeletre vágjuk, amiket kissé kiklopfolunk.
Enyhén sózzuk és borsozzuk.
Baconszalonnába tekerjük a hússzeleteket és egy nagy tepsibe tesszük.
240 °C hőmérsékletre előmelegített sütőben, légkeveréssel 12 perc alatt készre sütjük.
Köretnek jázmin rizs ajánlott.
Népszerű bejegyzések
-
Kínai kultúra Számomra teljesen távoleső és különleges nép a kínai. Persze mostanra már annyira beleszerettem a kultúrába és az emberekbe, h...
-
A jótékony alma Egyedül az alma az a fajta gyümölcs, amit más ételekkel is együtt ehetünk, anélkül, hogy erjedés lépne fel. Ezt már az ókor...
-
Aladdin Ez egy nagyon régi és nagyon szép mesefilm, másfél órás teljes estés mesét itt végig nézhetitek egy kattintással. A mese 1992-es mag...
-
Almás-datolyás párna Előmelegítjük a sütőt: elektromos 200 ºC, légkeveréses: 180 ºC, gáz 6-os fokozat. A tepsit behelyezzük a sütőbe. Enyhén...
-
A Franklin kanadai televíziós rajzfilmsorozat , amely Brenda Clark és Paulette Bourgeois meséje nyomán készült a Nelvana stúdióban....
0 megjegyzés