2017. június 15., csütörtök

Baconba göngyölt csirkemell

Baconba göngyölt csirkemell
 

Hozzávalók                 kb. 5 adag

Csirkemell filé   1 kg
Baconszalonna
füstölt húsosabb           400 gramm
Só                               ízlés szerint
Bors, fekete                  ízlés szerint

Technológia                30 perc

A sütőt előmelegítjük 240 °C hőmérsékletre.
A csirkemell filét felszeleteljük egyforma vastagságú szeletekre.
A nagyobb szeleteket két kisebb szeletre vágjuk, amiket kissé kiklopfolunk.
Enyhén sózzuk és borsozzuk.
Baconszalonnába tekerjük a hússzeleteket és egy nagy tepsibe tesszük.
240 °C hőmérsékletre előmelegített sütőben, légkeveréssel 12 perc alatt készre sütjük.
Köretnek jázmin rizs ajánlott.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 megjegyzés

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

Népszerű bejegyzések

 
© Fajindolgok
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSSComments RSS
Back to top