2017. június 15., csütörtök
Baconba göngyölt csirkemell
Baconba göngyölt csirkemell
Hozzávalók kb. 5 adag
Csirkemell filé 1 kg
Baconszalonna
füstölt húsosabb 400 gramm
Só ízlés szerint
Bors, fekete ízlés szerint
Technológia 30 perc
A sütőt előmelegítjük 240 °C hőmérsékletre.
A csirkemell filét felszeleteljük egyforma vastagságú szeletekre.
A nagyobb szeleteket két kisebb szeletre vágjuk, amiket kissé kiklopfolunk.
Enyhén sózzuk és borsozzuk.
Baconszalonnába tekerjük a hússzeleteket és egy nagy tepsibe tesszük.
240 °C hőmérsékletre előmelegített sütőben, légkeveréssel 12 perc alatt készre sütjük.
Köretnek jázmin rizs ajánlott.
Népszerű bejegyzések
-
Nyári mesék, történetek Tóthárpád Ferenc: Adrienn és Balázs nyaral Adrienn és Balázs a nyarak nagy részét a nagysz...
0 megjegyzés