2017. június 15., csütörtök
Bacon finomság
A család kedvenc étele. De már csak ünnepekre,nehogy ráunjunk. Nagyon finom, aki eddig kóstolta, mind a tízujját megnyalta. A legfinomabb mártogatnia levét kenyérrel.
Hozzávalók 8 adagra
üFüstölt-főtt bacon 4 darab,200grammos
üMozzarella 3 darab, a levével együtt
üParadicsom 4 darab
üSajt, Trappista 300gramm, reszelt
Elkészítés 60perc
1. A paradicsomot felkarikázzuk, és egy mély hőálló edény alját kibéleljük, nehogy leragadjon.
2. Az első csomag bacont rátesszük.
3. Az első csomag mozzarella levét beleöntjük, majd a golyót szétszedjük és beletesszük.
4. Paradicsom csak legalulra kell, de ebbe a sorba is lehet, nem rontja el. Majd bacon, mozzarella, bacon, mozzarella, bacon.
5. A legtetejére a reszelt trappista sajt.
6. Hideg sütőben 45 perc alatt 180 °C hőmérsékleten, alsó-felső sütéssel.
None Realated Posts
Népszerű bejegyzések
-
A Fosterék háza képzeletbeli barátoknak (eredeti címén Foster's Home for Imaginary Friends , néhány alkalommal: Álmok háza, Fosterék...
0 megjegyzés